Aug 2018

De CNC freesbank wordt vervangen door een supersnelle HAAS VF2SS CNC freesmachine. Hiermee maakt WTec een opstap naar sneller en efficiënter CNC freeswerk, voor eigen gebruik en algemene toelevering.

Apr 2018

Solidworks is bijgewerkt naar SW 2018, de Visual Mill CAM software is vervangen door een in SW geïntegreerde versie.

Jan 2018

WTec heeft een grote partij klant-specifieke connector omspuitingen met 8 uitgaande kabels vervaardigd en uitgeleverd, in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Het ontwerp van zowel de connector als het benodigde proces zijn door WTec vervaardigd, waardoor het product toch maakbaar bleek te zijn.

Dec 2017

de CNC freesbank is uitgebreid met een gereedschap voorinstelapparaat..

Nov 2017

Er is een 3D printer aangeschaft.

Juni 2017

Er is een derde compacte Battenfeld spuitgietmachine aangekocht voor het seriematige spuitgietwerk, WTec beschikt daarmee over 2 horizontale en een verticale 35 tons spuitgietmachines, waarvan de verticale en een horizontale specifiek worden ingezet voor TPU overmolding van kabels en connectoren.

 

Apr 2017

Apr 2017; WTec heeft een nieuwe matrijstechniek ontwikkeld waarmee stof, kabels en PCB’s samen te overmolden zijn tot een robuust en waterdicht geheel, toepassing met name geschikt voor de productie van wearable tech en medische applicaties.

 

Febr 2017

Er zijn enkele Macromelt handpistolen aangeschaft, ieder type Macromelt (652, 678 en 646) heeft nu een eigen handpistool

 

Jan 2017

Er is een hotmelt pomp systeem aangeschaft, hiermee kan Macromelt 646 tot ca 70 bar verwerkt worden tbv overmolding.

 

Maart 2017

Per 1 maart 2017 zal WTec engineering niet meer gevestigd zijn in Udenhout, en haar activiteiten voortzetten aan de

Laarakkerweg 6, 5061 JR  Oisterwijk.

De overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

 

Mei 2016

WTec krijgt een mooie exposure in vakblad

 

November 2015

  • WTec gaat Plan de Campagne gebruiken als ERP pakket.
  • Solidworks wordt geüpgraded naar 2016

 

November 2014  

  • Er is een nieuwe, energie zuinige compressorinstallatie geïnstalleerd.

 

Maart 2014

  • WTec engineering is gestart met draad en kabel assemblage, primair om de eigen behoefte aan nauwkeurig voorbewerkte kabels af te dekken.
  • Er is in eigen beheer een machine ontwikkeld en gebouwd voor het opruwen van kabels alvorens deze overmolded kunnen worden. Met deze machine kunnen kabels verwerkt worden waarvan de uiteinden reeds aangeslagen en afgewerkt zijn.