Selecteer een pagina

Apparatenbouw

Naast het ontwerpen en produceren van klantspecifieke kabelassemblages, al dan niet voorzien van connectoren, is WTec ook een gewaardeerd partner voor menig apparatenbouwer, en voor speciale schakelaars. Zo ontwikkelden wij al probleemoplossende schakelaars en schakelmateriaal voor bijvoorbeeld bouwers van verdeelinrichtingen en treinbouwers. Voor de solar-industrie hebben we componenten ontworpen die toegepast worden in inverters en P/V-bewakingsapparatuur. Ook voor mechatronische toepassingen doen engineers steeds vaker een beroep op onze expertise.

De benodigde productietechnieken zijn vrijwel allemaal binnen in onze onderneming aanwezig. Denk daarbij aan spuitgieten, verspaning, 3D-printing en alle apparatuur die nodig is voor kabelconfectie. Maar misschien nog wel belangrijker, is dat wij beschikken over de kennis, kunde en het streven om maximaal aan jouw klantvraag te voldoen; van ontwerp en prototyping tot productie.

Dus ben jij een productontwikkelaar die op zoek is naar een ontwerp- en productie-partner van apparaten, speciale schakelaars of andere klantspecifieke oplossingen, dan ben je bij WTec Engineering aan het juiste adres.