Selecteer een pagina

Wearable technology

We zien het steeds meer om ons heen; de integratie van elektronica in kleding, stoelen, en bijvoorbeeld matrassen. WTec Engineering heeft al significante bijdragen geleverd aan deze relatief nieuwe “wearable technology”-markt. We hebben inmiddels belangrijke stappen gezet in de ontwikkeling en productie van onderdelen voor high-end toepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de inbouw van kleine trilmotoren in bestuurdersstoelen (biofeedback) en het integreren van sensoren voor druk, temperatuur of vocht in bedrijfskleding.

Deze elektronische componenten dienen natuurlijk aangestuurd te worden en de daarvoor benodigde kabelassemblage wordt door WTec geproduceerd. Daarnaast moeten de (vaak kwetsbare) elektronische componenten geschikt gemaakt worden voor de eisen die de toepassing met zich mee brengt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het waterdicht maken van sensoren of zelfs complete printplaten.

We hebben vrijwel alles in eigen huis beschikbaar om jou, als engineer of productontwikkelaar, te voorzien van een werkend prototype. En uiteraard hebben we de faciliteiten om daarna tot productie van kleine tot middelgrote series over te gaan.

We construeren zelf onze matrijzen (CNC-frezen, zinkvonken), hebben alle apparatuur in huis voor het overmoulden van kabels en componenten (macromelt, spuitgieten) en we kunnen onze 3D-printer inzetten. Logischerwijze beschikken we ook over alle benodigde kabelconfectie-machines en handgereedschappen.